Altın yatırımcılarının dikkatine! Milyonlar merak ediyordu İslam Memiş yanıtladı 'Altının durumu ne olacak?'

Son haftalarda altın fiyatlarında yaşanan düşüşler vatandaşlar tarafından dikkat çekiyor. Altın haftanın ikinci gününde yeniden düşüş gösterirken altın piyasasıyla ilgili İslam Memiş analizlerini aktardı.

Altın yatırımcıları piyasa araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor. Altın fiyatlarında yaşanacak gelişmeler pek çok kişi tarafından merak konusu olurken yatırımcılar arama motorları üzerinde ''Altın fiyatları ne kadar olacak?'' sorusunun yanıtını araştırmaya devam ediyor. Altın piyasasında yaşanacak gelişmeler merak edilirken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi.

Son haftalarda altın fiyatlarında yaşanan düşüşler vatandaşlar tarafından dikkat çekiyor. Altın haftanın ikinci gününde yeniden düşüş gösterirken altın piyasasıyla ilgili İslam Memiş analizlerini aktardı.

İSLAM MEMİŞ'TEN ALTIN DEĞERLENDİRMESİ

Türkiye'de en çok tercih edilen yatırım araçlarından birisi de altın olurken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Piyasada yatırımcıların yakından takip ettiği isimlerden birisi olan İslam Memiş'in özellikle de gram altınla ilgili analizleri dikkat çekti.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın analizinde "İran Cumhurbaşkanının helikopter kazasından sonra piyasalar yükseliş gösterdi. Ons altında 40 dolarlık bir yükseliş gördük. 2450 dolara kadar yükseldi. Gram altın tarafında 2550 TL seviyesi görüldü. Sonrasında altın fiyatları biraz daha yataylaştı. Ons altın 2400 dolar üzerinde tutunacak mı? 2380 dolar destek seviyesini takip edeceğim. 2380-2420 dolar aralığında oyalanır.'' ifadelerine yer verdi.

GRAM ALTIN NE ZAMAN YÜKSELECEK?

Gram altınla ilgili yorumlarını da aktaran İslam Memiş ''Gram altın tarafında ons altını takip etmeyi sürdüreceğim. Ons altında geri çekilmelerle gram altın 2500 lira altına sarkacaktır.

2480 lira destek seviyesi burada önemli.Orta ve uzun vadede gram ve ons altında 3000 lira, 3000 dolar beklentim sürüyor. Yukarı yönlü hareketler Temmuz ayı itibariyle başlayacak. Ancak bu jeopolitik gerilimlerle sert dalgalanmaların olması kaçınılmaz olacaktır. Hem ons hem gram altın tarafında düşüş beklentimin sürdüğünü söyleyebilirim." dedi.

Ekonomi Haberleri