44 Yıllık Sanayi Devi Halka Arz Oluyor

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından başvurusu kabul olan sivil ve askeri haberleşme sektörünün de öncü şirketi Onur Yüksek Teknoloji borsada halka arz oluyor.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından başvurusu kabul olan sivil ve askeri haberleşme sektörünün de öncü şirketi Onur Yüksek Teknoloji borsada halka arz oluyor.

Borsa İstanbul'da savunma sanayi şirketi halka arz olması beklenirken; Sermaye Piyasa Kurulu (SPK) savunma sanayi alanında faaliyet gösteren Onur Yüksek Teknoloji’nin halka arz başvurusuna onay verdi.

Savunma sanayi alanında öncü şirketler arasında yer alan Onur Yüksek Teknoloji halka arzda 19.730.000 lotunu eşit dağıtım yöntemiyle dağıtacak. T

Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da işlem görecek şirketin halka açıklık oranı 31,40 olarak belirlendi.

Yatırımcılar Global Menkul Değerler A.Ş. tarafından yürütülecek halka arz T1-T2 bakiyelerini kullanabilecek.

ONUR YÜKSEK TEKNOLOJİ TALEP TOPLAMA TARİHLERİ

Onur Yüksek Teknoloji halka arzın 22, 23 ve 24 Mayıs tarihlerinde talep toplaması bekleniyor.

ONUR YÜKSEK TEKNOLOJİ LOT HESAPLAMASI

Onur Yüksek Teknoloji’nin halka arzına 3 milyon katılım beklenirken toplamda 6-7 lot dağıtması bekleniyor.

ONUR YÜKSEK TEKNOLOJİ

ONUR YÜKSEK TEKNOLOJİ A.Ş. (OYT), 1980 yılında sivil ve askeri haberleşme uygulamalarına yönelik mühendislik hizmetleri vermek üzere kurulmuştur.

Kurulduğu yıllarda Türk Silahlı Kuvvetleri ve NATO’nun iletişim ihtiyaçlarına yönelik haberleşme sistemlerinin tedariki ve entegrasyonlarını gerçekleşen OYT, ilerleyen yıllarda bu alandaki uzmanlığını daha da artırmıştır. Hayata geçirilen projelerden kazanılan mühendislik altyapısı sayesinde OYT, 1990’lı yıllardan itibaren hem sivil hem savunma sanayii projelerinde uluslararası firmaların iş ortağı olarak yer almaya başlamıştır. Bu süreçte şirketimiz, deniz trafiğini izleme ve kontrol sistemleri, meteorolojik radar sistemleri ve gemi seyir radar sistemlerinin dahil olduğu pek çok entegrasyon projesine imza atmıştır.

Borsa Haberleri