Yenimahalle’de açık hava sinema gösterimleri başlıyor

Yenimahalle Belediyesi’nin sıcak yaz akşamlarını keyfe dönüştürdüğü geleneksel hale gelen “Açık Hava Sinema Gösterimleri” başlıyor.

Yenimahalle Belediyesi her yıl binlerce ilçe sakiniyle sinema keyfi yaşatıyor ve bu yıl da ilçenin 17 ayrı noktasında açık hava sinema gösterimleri düzenleniyor.

Yenimahalle Belediyesi'nin düzenlediği Açık Hava Sinema Gösterimleri kapsamında, Kıvanç Baruönü'nün yönettiği ve Gupse Özay'ın senaryosunu yazdığı komedi filmi "Lohusa", ilçe sakinleriyle buluşacak. Film, Gupse Özay, Onur Gürçay, Hazal Türesan, Esra Ruşan ve Elif Nur Kerkük gibi sevilen oyuncuların rol aldığı bir hikayeyi anlatıyor: Yeni bebek sahibi olan Burcu ve Onur çiftinin ilk kırk gününde yaşadıkları komik olaylar ve bu süreçte karşılaştıkları zorluklar mizah dolu bir anlatımla seyirciye aktarılıyor.

Yenimahalle’de düzenlenecek Açık Hava Sinema Günleri, 22 Temmuz Pazartesi günü Şentepe Abdurrahman Oğultürk Kapalı Pazar Yeri'nde başlayacak ve 26 Ağustos Pazartesi gününe kadar devam edecek. İlçenin çeşitli noktalarında gerçekleştirilecek gösterimler arasında Serhat Kapalı Pazar Yeri, Barış Mahallesi Abdi İpekçi İlkokulu, Çamlıca Mahallesi Pazar Yeri, Batıkent Murat Karayalçın Kent Meydanı, Uğur Mumcu Mahallesi Andaç Pazar Yeri, Şentepe Şehit Mahmut Özdemir İlkokulu, Ragıp Tüzün Parkı gibi 17 ayrı nokta yer alıyor.

Ankara Haberleri