Sincan Belediyesinden yangın söndürme çalışmalarına destek!

Kızılcahamam'da başlayan ve Bolu'nun Gerede ilçesindeki ormanlık alana sıçrayan orman yangınında, Sincan Belediyesi de su tankerleriyle söndürme çalışmalarına destek oldu.

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle Bolu'nun Gerede ilçesindeki ormanlık alana sıçradı. Yangının hızla yayılması üzerine çevredeki vatandaşların ihbarlarıyla olay yerine çok sayıda itfaiye aracı, arazöz, tanker ve helikopter sevk edildi. Gece boyunca süren söndürme çalışmaları aralıksız devam etti.

Kızılcahamam'daki yangına müdahale için Sincan Belediyesi de desteğini esirgemedi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, yangına belediyelerine ait su tankerleri ile katkıda bulunduklarını belirtti. Başkan Ercan, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, "Kızılcahamam'da başlayan ve Bolu'nun Gerede ilçesine sıçrayan yangını söndürme çalışmalarına su tankerlerimizle destek oluyoruz. Temennimiz yangının en kısa sürede ve en az hasarla kontrol altına alınması. Sahada mücadele eden tüm personelimize kolaylıklar diliyorum. Hepimize geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Ankara Haberleri