Pursaklar yeni yol ağları ile değişiyor dönüşüyor

Pursaklar Belediyesi, ilçeye olan artan ilgi ve yeni yerleşim alanlarının çoğalmasıyla birlikte vatandaşların kolay ulaşımını sağlamak için yeni imar yolları açma çalışmalarına devam ediyor.

Pursaklar her geçen gün artan ilgiyle birlikte ulaşım ağını genişleterek alternatif yol güzergahlarını çeşitlendirme amacı güdüyor; bu doğrultuda Pursaklar Belediyesi, yeni imar yollarının açılması konusunda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçedeki artan nüfus ve yeni yerleşim alanlarının çoğalmasıyla birlikte vatandaşların rahatça istedikleri noktalara ulaşabilmeleri için yeni imar yolları açma çalışmalarının devam ettiğini vurguladı. Çetin, ilçe dışından gelen vatandaşların evlerine kesintisiz bir şekilde ulaşmalarını sağlamak için yeni imar yolları kazandırmaya devam ettiklerini belirtti. Ayrıca, yeni açılan yolların vatandaşlara ev ve işyerlerine güvenli ulaşım imkânı sağlayacağını da dile getirdi.

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise Saray Fatih Mahallesi Şadi Sokak'ta yeni yapılaşmalarla birlikte ihtiyaç duyulan bölgelere imar yolu açma çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. İlçe genelinde yeni yol açma ve mevcut yolların yenilenme çalışmalarının da devam edeceği bildirildi.

Ankara Haberleri