Mamak Belediyesine silahlı saldırı!

Mamak Belediyesine dün akşam saatlerinde silahlı saldırı yapıldığı öğrenildi. Saldırıya ilişkin belediyeden henüz açıklama gelmezken bilanço da gün ağarınca ortaya çıktı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Mamak Belediyesi'nde başkanlık görevini yürüten Veli Gündüz Şahin, AK Parti'den CHP'ye geçiş yapmıştır. Mamak Belediye Başkanı Şahin, hizmet anlayışını 'Makamda değil sokakta' olarak belirterek saha çalışmalarına ağırlık vermektedir.

Ancak son bilgilere göre Mamak Belediyesi'ne yönelik bir silahlı saldırı gerçekleştirilmiştir. Elips Haber'in aktardığı bilgilere göre, saldırı 5 Haziran günü saat 21.30 ile 22.00 arasında gerçekleşmiş ve saldırganın öncelikle Mamak Belediyesi Başkanlık Binası'na gittiği, ardından yanında getirdiği pompalı tüfekle başkanlık binasının yanındaki belediye binasına ateş açtığı iddia edilmektedir.

Saldırı sonucunda belediye binasının giriş katı ve beşinci katındaki camlar kırılmıştır. Neyse ki, olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmamıştır. Saldırganın olayın ardından yakalanarak gözaltına alındığı ifade edilmektedir.

Ankara Haberleri