Ankara'nın dev market zincirinde indirim coşkusu! 7 TL, 70 TL günlerine hemen yetişin

Gimsa Marketlerde yer alan ürünler ve fiyatları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Son zamanlarda peş peşe gelen zamlar vatandaşların indirimleri ve kampanyaları yakından takip etmesine neden olurken Gimsa market zincirleri tarafından indirimler yayınlandı.

Ankara'nın dev market zincirlerinden birisi olan Gimsa marketlerde indirim günleri başladı. Ankaralı vatandaşların uygun fiyat politikası nedeniyle sık sık gittiği Gimsa Market zincirlerinde indirimler ve kampanyalar vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye devam edilirken Gimsa marketler güncel indirimlerini sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

Gimsa Marketlerde yer alan ürünler ve fiyatları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Son zamanlarda peş peşe gelen zamlar vatandaşların indirimleri ve kampanyaları yakından takip etmesine neden olurken Gimsa market zincirleri tarafından indirimler yayınlandı. Uygun fiyat politikası ve çeşit çeşit ürünleri nedeniyle Gimsa marketler Ankaralı vatandaşlar tarafından sık tercih edilen market zincirlerinden birisi olurken Gimsa marketler indirimleri merak konusu oldu.

GİMSA MARKETLER İNDİRİMLERİNİ DUYURDU!

Vatandaşlar peş peşe gelen zamların ardından indirim ve kampanyaları yakından takip etmeye devam ediyor. Özellikle de market alışverişinde tasarrufu sağlamak isteyen vatandaşlar Gimsa market zincirleri tarafından duyurulan indirimleri yakından takip ediyor. Gimsa market zincirleri sosyal medya hesabı üzerinden sık sık indirim duyurusu yapmaya devam ederken özellikle de poğaça, tatlı fiyatları dikkat çekti.

Sık sık birçok ürününde indirim uygulayan Gimsa marketler zincirlerine Ankaralılar bu defa akın edecek. Gimsa'da 1 Mayıs 2024 tarihinden itibaren geçerli indirimler başladı. İndirimli ürünler ve fiyatları ise şu şekilde yer aldı;

Poğaça çeşitleri: 7,90 TL

Şekerpare Tatlısı: 69.00 TL

Elektrikli Cezve: 295 TL

Çilek: 69,90 TL

Elma: 19,90 TL

Dolma Biber: 28.90 TL

Patlıcan: 13.90 TL

Çarliston Biber: 19.90 TL

Kayısı: 39.90 TL

Greyfurt: 9.90 TL

Kırmızı Lahana: 6.90 TL

18 Parça Toros bardak takımı: 129 TL

Kavun: 39.90 TL

Kıymalı pide: 79 TL

Ispanak: 11.90 TL

Kıvırcık marul: 12.90 TL

Salkım domates: 19.90 TL

Ankara Haberleri