Ankara'daki Memleket Partisi Genel Merkezi Çankaya'dan Etimesgut'a Taşındı!

Memleket Partisi tasarruf gerekçesiyle Ankara'daki Genel Merkezi'ni yeni bir adrese taşınırken sosyal medyada ortaya atılan "Memleket Partisi Genel Merkezi kapandı" iddialarına Memleket Partisi'nden yanıt geldi.

Memleket Partisi'nin Ankara'da bulunan genel merkezi Çankaya'dan Etimesgut'a taşındı. Muharrem İnce'nin genel başkanlığını yaptığı Memleket Partisi tasarruf gerekçesiyle Ankara'daki Genel Merkezi'ni yeni bir adrese taşıdı.

Memleket Partisi tasarruf gerekçesiyle Ankara'daki Genel Merkezi'ni yeni bir adrese taşınırken sosyal medyada ortaya atılan "Memleket Partisi Genel Merkezi kapandı" iddialarına Memleket Partisi'nden yanıt geldi.

MEMLEKET PARTİSİ GENEL MERKEZİ TAŞINDI!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin, "Hazine'den yardım alamıyoruz ve üyelerin bağışları ile ayakta durmaya çalışıyoruz. Masraflarımızı mümkün olduğunca kısma kararı aldık." sözlerinin ardından Parti Genel Merkezi de başka bir adrese taşındı.

Sosyal medya üzerinden Memleket Partisi Genel Merkezi ile ilgili ortaya atılan ''Kapatıldı'' iddialarına ise yalanlama geldi. Muharrem İnce'nin Genel Başkanı olduğu Memleket Partisi küçülmeye gidiyor. Yerel seçimlerde Türkiye genelinde yüzde 0.17 oy alan Muharrem İnce'nin başkanı olduğu Memleket Partisi Ankara Genel Merkezi taşındı.

PARTİ SOSYAL MEDYA İDDİALARINI YALANLADI!

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce de yaptığı açıklamada "Hazine'den yardım alamıyoruz ve üyelerin bağışları ile ayakta durmaya çalışıyoruz. Masraflarımızı mümkün olduğunca kısma kararı aldık. İletişim olanağının arttığı dijital çağda siyaset yapmanın araçlarının da değişmesi bir zorunluluk." ifadelerine yer verdi.

Açıklamasının devamında "Parti binalarını küçültüp dijital platformlardaki varlığımızı arttıracağız." diyen İnce şu ifadelere yer verdi;

"Gönlü bizimle olan gençlerin, kadınların partiye daha fazla katılımını sağlayıp siyaset sahnesindeki varlığımızı da güçlendireceğiz. Atatürk'ün yolunda; Akıl, Ahlak ve Adalet demeye devam edeceğiz. Türkiye'nin çoban ateşini söndürmeyecek, yaşama sevincini ve geleceğe olan ümidimizi hep canlı tutacağız."

Ankara Haberleri