Ankara'da Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar ? 2024 Kurbanlık Fiyatları Ankara

Kurban bayramının gelmesine az bir zaman kalmışken kurbanlık almak isteyenlerin sıkça merak ettiği soruları bu yazımızın devamında sizler için ele aldık.

Kurban bayramına yaklaşık olarak 2 hafta süre var iken herkesin aklında merak ettiği soruları sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Ülke genelinde artan kurbanlık fiyatları vatandaşlar tarafından sıkça merak edilirken, 2024 Ankara kurbanlık fiyatlarını da sizler için bu yazımızda hazırladık.

Ankara'da, 2024 yılı için kurbanlık fiyatları dini vecibelerini yerine getirmek isteyenler arasında büyük bir merak konusu haline geldi. Özellikle 16 Haziran'da kutlanacak olan Kurban Bayramı öncesinde, başta büyükbaş ve küçükbaş olmak üzere kurbanlık fiyatları yoğun bir şekilde araştırılıyor.

Ankara 2024 Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar ?

Kurbanlık fiyatları, illere göre zaman zaman değişiklik gösterebiliyor ve bu durum Ankara'daki vatandaşlar tarafından da merakla takip ediliyor. Özellikle dana, tosun, koç ve koyun gibi kurbanlık hayvanların fiyatları Ankara'da büyük bir ilgiyle araştırılıyor.

2024 yılında Ankara'nın Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Sincan, Yenimahalle, Akyurt, Ayaş, Bala, Beypazarı, Çamlıdere, Çubuk, Elmadağ, Evren, Gölbaşı, Güdül, Haymana, Kalecik, Kazan, Kızılcahamam, Nallıhan, Polatlı, ve Şereflikoçhisar ilçelerinde büyükbaş kurbanlık fiyatları 100.000 TL ile 120.000 TL arasında değişiklik gösterirken; küçükbaş kurbanlık fiyatlarının ise 8.000 TL ile 13.500 TL arasında olması beklenmektedir.

Ankara Haberleri