Ankara'da 19 Mayıs Büyük Bir Coşku ile Kutlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklerle Başkentliler, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutladı.

Geçtiğimiz gün, Türkiye'nin dört bir yanında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı büyük bir coşkuyla kutlanırken Başkent'te birçok etkinlik ve konser düzenlendi. Ankara'da 19 Mayıs büyük bir coşkuyla kutlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklerle Başkentliler, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutladı. Gülşen, Murat Boz ve Mor ve Ötesi'nin konserleriyle renklenen kutlamalara katılan Mansur Yavaş, gençlere seslenerek teşekkür etti.

ANKARA'DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI!

Başkentliler, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklerle kutladı. Gülşen ve Murat Boz'un konserleriyle başlayan kutlamalar; Mor ve Ötesi'nin konseriyle taçlandı. Kutlamalara katılan Mansur Yavaş, gençlere seslenerek, "Sizler 31 Mart Yerel Seçimleri'nde bizim de ümidimiz, bizim de umudumuz oldunuz. Bunun işaret fişeğini rekor oy oranıyla Ankara'dan yaktınız" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş şunları söyledi;

" Mustafa Kemal Atatürk'ün kentine, Başkent Ankara'ya yine coşku, yine ışık, yine umut saçıyorsunuz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun. Hoş geldiniz… Görüyorum ki Ankara yine kendisine yakışanı yapıyor. Milli bayramlarımızın coşkusu tüm Türkiye'ye akın akın Ankara'dan yayılıyor. Şu anda burada ucunu bucağını göremediğim 10 binlerce genç, kendi bayramını, Türk'ün bayramını coşkuyla kutluyor. Hepinizle gurur duyuyoruz.

''ÜLKEMİZ SİZLERE EMANET''

Sizler 31 Mart Yerel Seçimlerinde bizim de ümidimiz, bizim de umudumuz oldunuz" diyerek konuşmasını sürdüren Yavaş, "İnanıyorum ki, şeffaf, katılımcı, hesap verebilir yönetim anlayışımız, yine sizlerin gücüyle tüm Türkiye'ye yayılacak ve ülkemiz şatafatın, gösterişin, yolsuzluğun ve yoksulluğun ortadan kalktığı aydınlık yarınlara kavuşacaktır. Bunun işaret fişeğini rekor oy oranıyla Ankara'dan yaktınız. İşte bizler de sizlere layık olmak için hiç durmadan çalışacağız. Güveninizin yükünü omuzlarımızda hissediyoruz.

El ele vererek, hep birlikte Ankara'mızı Mustafa Kemal Atatürk'e yakışır, dünya başkentleriyle yarışır bir seviyeye getireceğiz. Bayramımız kutlu olsun. Hepinizin gözlerinden öpüyorum, ailelerinize selamlarımı iletiyorum. Mustafa Kemal Atatürk'ün emanet ettiği Cumhuriyetimiz, Türkiye'miz İlelebet yaşayacaktır. Sözlerime onun çok güzel olan sözleriyle tamamlıyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene… Cumhuriyet, ülkemiz sizlere emanet…"

Ankara Haberleri