Ankara Keçiören Belediyesi'ne KPSS'siz 70 güvenlik görevlisi alımı yapılacak!

Ankara Keçiören Belediye Başkanlığı bünyesindeki kamu şirketine kadın ve erkek adaylar arasından özel güvenlik görevlisi alımı yapılacağı ifade edildi. Yayınlanan ilanda ÖGG alımı başvurusunun başladığı görüldü.

Ankara Keçiören Belediyesi tarafından yapılan son dakika duyurusunda KPSS şartı aranmaksızın 70 güvenlik görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. Keçiören Belediyesi KPSS'siz güvenlik görevlisi alımının detayları başvuruda bulunmak isteyenler tarafından merak edilirken Keçiören Belediyesi başvuru detaylarını açıkladı.

Ankara Keçiören Belediye Başkanlığı bünyesindeki kamu şirketine kadın ve erkek adaylar arasından özel güvenlik görevlisi alımı yapılacağı ifade edildi. Yayınlanan ilanda ÖGG alımı başvurusunun başladığı görüldü.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI

Keçiören Belediyesi KPSS'siz 70 güvenlik görevlisi alımı başvuru şartlarına bakıldığında şunlar yer aldı;

  • Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıoştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlernini aklama veya kaçakçılık, kullanmak için uyuşturucu madde veya uyarıcı madde alan ya da satan, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaret suçlarından mahkum olmamak veya bu suçlara karışmamış olmak,
  • İlan tarihi itibarıyla askerlikle ilişiği bulunmamak
  • Yargı kararıyla veya sağlık sorunları sebebiyle kamu haklarından mahrum bulunmamak
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu ve benzeri durumu bulunmamak,
  • İlan tarihi itibarıyla Keçiören İlçesinde ikamet ediyor olmak
  • En az lise mezunu olmak
  • 35 yaşını doldurmamış olmak,
  • Erkeklerde 180 cm, kadınlarda 170 cm'den boyda ve boy kilo dengesi bulunmak.

Başvuruların 21 Mayıs 2024 tarihine kadar alındığı görülürken başvuru yapacak vatandaşlar için adres bilgisi şu şekilde verildi;

Şevket mahallesi 54. sokak NO: 5 Keçiören Ankara

Ankara Haberleri