Ankara Beypazarı'nda Tarihi Evlerde Yangın Çıktı! 4 Ev Kullanılamaz Hale Geldi

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde sabah saatlerinde çıkan yangın sonucu 4 tarihi ev tamamen yandı. Yangında can kaybı ve yaralan ise olmadı.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde sabah saatlerinde yangın meydana geldi. Çıkan yangın sonucunda tarihi 4 Beypazarı evi kullanılamaz hale geldi. Yangında can kaybı ya da yaralanan olmazken 4 evin kullanılamayacak boyutta hasar gördüğü belirtildi.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde sabah saatlerinde çıkan yangın sonucu 4 tarihi ev tamamen yandı. Yangında can kaybı ve yaralan ise olmadı. Yangının diğer yapılara da sıçraması sonucu çevre ilçelerden takviye ekipler olay yerine sevk edildi. Yangın sonrası soğutma çalışmaları devam ediyor.

4 EV KULLANILAMAZ HALE GELDİ!

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde sabah saatlerinde çıkan yangın sonucu 4 tarihi ev tamamen yandı. Yangında can kaybı ve yaralan ise olmadı.

Gelen bilgiler doğrultusunda Ankara Beypazarı ilçesinde bu sabah saat 05.30'da Beytepe mahallesinde yangın çıktı. Hızla büyüyen yangının diğer yapılara da sıçrarken vatandaşlar yangını ihbar etti.

ÇEVRE İLÇELERDEN TAKVİYE EKİPLER GELDİ!

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangının büyümesi sonucu ilçenin mirası olarak görülen 4 tarihi ev tamamen yandı. Yangının söndürülebilmesi için çevre ilçelerden takviye ekipler olay yerine sevk edildi. Yangın sonucu 4 ev kullanılamaz hale gelirken olayda yaralanan olmadı. Yangın sonrası soğutma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Ankara Haberleri